Lugn lördag

image

image

Elise och jag lämnade Militärpappan hemma med golvlisterna till nya gästrummet och rymde till Tuffbästis ett par timmar. Här bjöds det på fika och huset fullt av folk. Roligt!

En hund fanns här med, eller mer en valp. Elise var såklart jättesnäll och försiktig och allt gick jättebra!

image

image

I torsdags var vi hos Melvin och lekte och åt pannkakor. De är så söta där de sitter vid sitt lilla bord!

Mina tentor igår gick jättebra och jag är nöjd med gårdagen! Skönt att lägga det bakom sig och börja fokusera på nästa kurs.

9 thoughts on “Lugn lördag

 1. Ja, visst är kjolen söt?! Det är en av få saker vi fått ärva, av en helt okänd person dessutom (en dotter till min mammas arbetskamrat…) så jag har faktiskt inte en aning. I står det att den är från Lindex, men förmodligen limited edition och för flera år sedan.

 2. Du är ju helt galen du. Skola OCH jobb när du är höggravid?! Uj uj uj. Fast jag är inte avundsjuk på studierna, jag är så glad att jag kommer slippa allt vad heter ekonomi (förutom min egen) för det kommande året. Sista arbetsuppgifterna som skulle lämnas in och var hanterade innan föräldraledigheten var just inom ekonomistyrning eftersom vi gjort grova förändringar över årsskiftet. Återstår om någon förstod vad jag gjorde, men ”fixat” blev det i alla fall!

  Sötaste kjolen måste jag säga, här används i stort sett aldrig kjolar. Vi har en som inte ramlar ner från höfterna och den har vi väl låtit henne ha 2 gånger tror jag…. Snacka om onödig garderob.

 3. vad mysigt ni haft det med besök hos bästisen, samt träffa vappis och äta pannkisar =D

  gosiga, fina kort samt så söt rumpa som går upp för trappen hehe

  kramar

 4. Yes hästar är min passion! eller an av dem 😉 Hoppas också kunna återuppta ett regelbundet ridande och drömmen om häst består! därför är det ju otroligt kul när barnen tycker det är roligt!

 5. Bra jobbat! Grattis till tentorna!

  Här är det verkligen grymma förvärkar som sätter stopp. Hade tänkt jobba denna veckan men det går inte, så fort jag går elr håller igång kommer de igång. Flera gånger har det varit regelbundet så jag har varit hundra på att det har satt igång men ikke.
  Så ja, bara att vänta vänta vänta… Det man gillar bäst..
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *