Livet är en utmaning

image

Eftersom Elise inte ville sova mer än en halvtimme så packade jag ner henne med ett värmande fårskinn i vagnen och tog med Vackraste hunden på promenad. Härligt! Jag vet att jag utmanar ödet lite, både att gå promenad med mina fogar och att ens tänka tanken att ta med en löptik med jättelånga springsugna ben. Men livet är en utmaning!

Vi var ute i 75 minuter och det var skönt med både frisk luft och att röra på sig! Jag kände av fogarna, inte så att det gjorde ont precis och det kändes i andra fogar än just den enda jag haft ont i innan, i den kändes det ingenting (vänster ljumske). Återstår att se hur kvällen och natten blir. Lite spännande trots allt! Jag fick bara två mindre psykbryt på hunden men de kan knappast räknas som psykbryt… Jo, kanske om någon helt främmande hade sett och hört mig, men inte av mig eller mina närmaste vänner. Med hund. Och förståelse.

BTW sov inte Elise en blund på hela rundan men hon vilade i alla fall mestadels av tiden. Om man räknar bort de tio gånger hon vansinnig försökte ta sig ur vagnen, ta av sig mössan, slänga vantarna på marken eller busa med mig och alt hon såg. Hon hostade i alla fall inte en endaste gång på hela promenaden. Alltid något!

image

4 thoughts on “Livet är en utmaning

  1. Tänk att hon ska behöva vara så risig. Hoppas den kommande natten blir så mycket bättre – det är ju hopplöst att ligga på helspänn när de är dåliga!
    Låter faktiskt riktigt skönt med en promenad, imorgon ska jag ge mig ut på en långpromenad tänkte jag. Lär väl inte bli någon powerwalk, men jag är nöjd med lite frisk luft. Tror den här minsta behöver det också, hon är aningens mer ”onöjd” än sin syster i samma ålder. Har en känsla av att en bärsele kommer vara min bästa vän framöver.

  2. Ohhh duktig du är som tar dig ut ändå, men skönt att komma ut också kan jag tro. Även om hon inte sov så har hon nog vilat som du säger.

    Hoppas att du inte får ont nu ikväll
    kraaamar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *