Livstecken!

Hej alla fina följare! Jag ser på statistiken att ni är några hundra om dagen som kikar in. Så det är på sin plats att börja leverera igen, såklart! 

Jag lever, jobbar, äter, sover, yogar, andas, älskar, pluggar, myser, reser, fikar, busar, planerar, reflekterar, organiserar och läser. Så, allt är toppen med mig! Möjligen springer jag inte så mycket för tillfället, men flyger desto mer. 

Jag byter tjänst på jobbet till årsskiftet och har redan börjat grotta lite i den nya. Superkul och intressant. Och intensivt. Det älskar jag! Något nytt är alltid lite läskigt och ovisst, men samtidigt så spännande och gränslöst. Jag byter både arbetsuppgifter, medarbetare och chef. Jag byter även tjänsterum, ansvarsområden och militär grad. Bland så mycket annat. Jag ser fram emot förändringen, för jag är redo nu.

I detta nu är jag på väg hem efter en vecka i Stockholm. Barnen har mellanlandat hos Finaste grannfamiljen, Militärpappan är på årlig fiskehelg och jag och tjejerna ska ha en riktigt mysig helg tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *