Löpning för själen

image

Förra veckan blev en lugn vecka träningsmässigt för mig, till förmån för annat. Så kan det bli ibland och inget jag grubblar över, jag ser det mer som en vecka med extra vila! Tre löppass hann jag med i alla fall och bra sådana så jag är nöjd!

Idag skulle jag sprungit 12 km enligt Röhnisch Running Schools upplägg, men hann bara 10 km i mitt lite tighta schema. Det blev tio sköna kilometrar i alla fall med ett ganska jämnt tempo på 5.45 min/km. Bästa kollegan och jag gjorde sällskap en bit vilket jag uppskattar mycket både för farthållning, prat och sällskap i största allmänhet!

Det där tempot alltså, 5,45 min/km och där runtikting, det skulle jag nog kunna mala på i en evighet i. Skönt, behagligt,  lugnt och inte på något sätt utmanande. Såna pass är bra för själen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *