Löpning i duggregn

image

Jag somnade när jag nattade Elise ikväll och blev väckt av Militärpappan som undrade om inte jag skulle ut och springa?. Och visst var det så. Vissa dagar är extra viktigt att ha en springkompisdejt, för jag är i alla fall inte direkt störtsugen på att ge mig ut i kylan när jag råkat somna sådär tidigt!

Jag hoppade i löparkläderna och tog mig ner till Läkaremamman och tillsammans sprang vi en ganska snabb runda som var jobbig att prata till men vi gjorde det ändå, hela rundan. Jag har inte sprungit på nästan två veckor i och med min förkylning och första passet är alltid lite tungt tycker jag. Samtidigt är det just det där första passet som är så befriande och skönt! Idag duggregnade det- bästa löparvädret!

image

Efter duschen åt jag en hallon-lakrits smoothie med kvag och lite turkisk yoghurt. Smaskens till sista slicket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *