Löpstegsteknikkurs i Karlskrona

På söndag ska jag på löpstegsteknikkurs i stan då en kille från Västerås kommer hit och håller kurs i det. Företaget som ligger bakom heter ”BGMS Analys – Sportbiomekanik, löpteknik och träningslära” och har flera års erfarenhet av löpstegsanalyser.

Jag har blivit tipsad av en vän att prova på det här och tänker mig att jag borde ha ganska hög potential till att få till ett bättre löpsteg, det jag har nu är inte direkt analyserat men tar mig framåt. Kanske kan mitt problem med höften få en förklaring?

Kursen består av en blandning av teori och praktik som vävs samman med hjälp av en videoanalys. Målet är att man som deltagare ska få en bra introduktion till löpning och löpteknik och känna av en förbättring redan efter tre timmar. Det låter ganska otroligt men jag är öppen för all feedback jag kan få för att bli en bättre löpare!

Det finns ett fåtal platser kvar så om du också vill vara med klicka HÄR för att anmäla dig!

Tid: Söndagen den 15 september kl 12.30-15.30
Plats: Vid simhallen i Karlskrona
Utrustning: Löparskor och ganska varma träningskläder då intensiteten inte är särskilt hög.
Pris: 800 kr

Jag ser fram emot helgen!

2 thoughts on “Löpstegsteknikkurs i Karlskrona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *