Lördagen och vackra vänner

Jag gick i alla fall inte back… Men alltså ärligt talat. Det var fler försäljare än besökare och jag sålde på tok för små kläder vid mitt bord. Förutom ett par hundra i fickan har jag tyvärr med mig en hel massa kläder hem igen. Jag kommer antingen att fota dem i storlekspaket och lägga ut på Blocket till försäljning eller så skänker jag kläderna till någon som vill ha dem. Jag har tre saker som jag ska försöka Tradera bort.

Finaste Läkaremamman kom och höll mig sällskap, hjälpte mig med allt och gav mig mackor och te. Jag blir rörd när jag tänker på hur fina vänner jag har! Så oavsett så har jag haft en väldigt trevlig eftermiddag i höstkylan.

Gymträningen i förmiddags gick bra men människa vad jag har tappat i styrka på de tre veckor jag fått vila på grund av mitt ryggont! Imorgon kör vi äntligen mammaträning igen på Västra Mark. Den här gången blir det ett lite militärinspirerat pass som jag vet kommer göra alla sådär behagligt jättretrötta efteråt. Det är det bästa med hösten – Luften som är så perfekt att andas i!

Kom och träna med oss imorgon klockan 10.15 på Västra Mark!

3 thoughts on “Lördagen och vackra vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *