Underbart fyspass med mammorna!

image

Vi blev omkring tio mammor som samlades på Västra Mark för träning under förmiddagen. Ni som inte var där – stackars er! Vi hade grymt jävla kul!! Passet idag var löpning med tabatainslag längs vägen och i sann militäranda sprang vi på kolonn och tränade efter devisen att ”Alla ska med”.

imagePinnar är utmärkta träningsredskap och användes delar av passet.

image

Varannan över, varannan under. Jobbigt, roligt och smutsiga blev vi allihopa!

image

Västra Mark är väldigt kuperat så backträning fick vi liksom på köpet. Och med det snyggare rumpor!

Vill du vara säker på att inte missa träningspassen så ansök om att få vara med i vår grupp på Facebook! Enda kravet är att du är mamma.

Vi kör nästa söndag igen: Västra Mark kl 10.15. Missa inte detta!

3 thoughts on “Underbart fyspass med mammorna!

  1. Jag var väldigt säker på min sak igår när du frågade, efter att ha sett och läst detta inlägget är jag än mer säker på att jag fjorde rätt val. Tror det är bättre att jag håller mig till det jag kan, sitta i soffan och måla naglarna;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *