Lucka 10: Berätta om vad som finns i din väska

Min handväska kommer från Friis & Company och rymmer en hel del!

Min handväska kommer från Friis & Company och rymmer en hel del!

Jag använder vanligtvis min handväska när jag ska till jobbet och det stör många. Ni vet, den är beige och brun och den ingår inte i vårt uniformsreglemente. Synd, tycker jag, för den är förbannat snygg! Snyggare än de opraktiska väskor man får använda så jag struntar i vilket. Förresten märks det att det är män som utformat de tillåtna väskorna – man får ju inte plats med något som helst småkrams, som läppsyl, ob och annat livsnödvändigt!

Följande återfinns i min väska:

Fack 1: Två plåster, en hundbajspåse, allmanacka, pennskrin, glasögonfodral, fyra påsar näsdukar (jag snorar mycket), handcreme, desinficerande våtservetter, fem hårsnoddar, Ipod, ett ljusrosa nagellack, fyra provrör (jag lämnar urinprov varje mvc-besök), tre trosskydd, en badleksak i form av en grön trollslända, plånbok, läppbalsam och ett gammalt kvitto.

Fack 2: Ipren, en sked i plast (för mellanmål i farten), kollegieblock, två föreläsningar på utskrivna powerpoints, en usb-sticka, ett par trosor, nylonstrumpbyxor ( det är så väldigt jobbigt om de jag bär går sönder under dagen). Nycklar – som jag märkligt nog aldrig hittar tillräckligt snabbt.

7 thoughts on “Lucka 10: Berätta om vad som finns i din väska

 1. Har blivit så att sedan dottern föddes har jag lite glömt bort handväskan som jag tidigare varit så beroende av. Allt jag tidigare hade i väskan har krympt märkbart och bara några få saker återfinns i skötväskan. Dags att hitta tillbaka till mitt gamla jag! 🙂

  Snygg väska btw! Älskar Friis&Company

 2. Sv:Anledningen till att jag känner mig tvungen att stryka är att jag väldigt ofta glömmer tvätten i tvättmaskinen lite för länge (sömnbristens fel såklart) och gissa om det blir skrynkligt då! Det i kombination med kanske lite pedantisk åkomma blir till att även pyjamser stryks. Blir det ett barn till måste jag antingen skaffa hjälp mot pedantsjuka eller skaffa hemhjälp! 🙂

 3. Hehe oj vad grejs du har i väskan, så är typ jag med, har mycket med. Har också alltid extra strumpbyxor så att det inte blir pinsamt om de får sönder =D, känns som man kan slappna av då. en tanke som slog mig, var att det vore lite kaosartat om din väska välte =D

  Snygg är den

  • Haha!! Ja, det skulle bli lite jobbigt, om jag inte redan tänkt till där…
   Jag har vissa småpryttlar i mindre fack i de stora facken och gummibanden sitter ihop m en klämma. Flera mindre saker ligger i små typ neccesärer och något i en burk.
   Min väska välter ofta… 🙂

 4. tack snälla du för din peppning!!!! :))
  ja jag skiter nog i pulverdieten! det SKA GÅ ändå!!! vägde mig idag, och 3kg måste ha varit endast vatten jag bundit pga allt salt.. 😉
  så nu är det 9kg jag ska ha väck.. (sen 10kg till då haha men en sak i taget!)

  kommer att äta så som du skrev, mer protein, grönsaker, och frukt,samt knäckebröd och mejeriprodukter och sänka kolhydratsintaget kraftigt!:) det har funkat jättebra förr!!! 🙂
  både jag och Anders gick ner 10kg på EN mån när vi åt så när Elias vár 2mån gammal 😀
  och även förra hösten… Anders vägde ju 109kg när Elvin föddes i april 10, i sept vägde han 85kg!;)
  han gick upp med mig under graviditeterna, men låg på ca 98kg innan… 😉

  han har ju gått upp 5kg nu som han vill ha bort, så det är skönt att man gör det ihop, även om jag måste gå ner bra mycket mer än honom! 😉

  hehe jaa visst var det starkt kämpat! :))
  34kg var gravidkilon och 6kg till gick av bara farten, men de kom ju tbx sen..
  Men nu ska de bort- för gott! hoppas jag!!! :)))

  Ja nää men gud det förstår jag, man kan ju inte ha riktigt samma viktkoll när man är gravid!!!:)
  Men som du säger så finns det ju inget som säger att man inte bör äta sunt och röra på sig så långt det är möjligt liksom!:)

  Med Elias hade jag bara gått upp MAX 7kg framåt v 30, sen kom vätskan på 22kg!!!! varav 12kg på bara 2v.. 🙁
  Med Elvin så hade jag sådant jobbigt illamående där jag kände mig extremt åksjuk så det enda som hjälpte var choklad.. grattis liksom hahaha… Mycket var vatten, kanske också 20kg men minst 14kg var ju vad jag ätit mig till 🙁 Skithemskt!

  nej men shit va jag svamlar!:)))

  hoppas ni får en fin måndag!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *