Lucka 14: Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig

Ett foto på mig

Ett foto på mig

Detta fotografi är taget av Militärpappan sommaren 2009 när vi var nyinflyttade i huset. Därav det sköna 70-talsköket jag befinner mig i, som ju är omgjort nu. Eftersom vi båda tycker mycket om att laga mat och baka så stod ett nytt modernt kök som nummer ett på prioriteringslistan när vi började renovera. Det är ju även bland det dyraste, så det känns skönt att ha det avverkat.

På bilden bakar jag kardemummaknutar, en av mina favoriter!

Jag var även lite tunnare på bilden än jag är idag, konstigt va?! Jag sprang ca 5 mil i veckan bland annat. Snart är jag där igen, fast med lite mer muskler på kroppen. Jag längtar!

5 thoughts on “Lucka 14: Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig

  1. När jag var gravid hittade de en cysta. när den opererades bort gick det inte att avgöra om den är ond eller god. Därför håller de på att kolla så det inte är cancer nånstans.

  2. Hej, ohh så fin du är där i köket och klart du kommer dit du vill igen, men nu är du fin på annat vis, så vackert med gravida =D

    Ohh vad rar du var som vart sugen då du såg min bild =D, det var en chailatte jag drack, det måste du testa ngn gång
    kramar

  3. Jag tycker att du är jättefin nu med, gravida kvinnor är bland det vackraste som finns!!! Men jag förstår att du längtar till din icke-gravida kropp. Kan man få receptet på kardemummaknutarna? Kardemumma är ju så gott!

    Ja, det finns hopp inför andra förlossningen. Vänta inte för länge med att åka till sjukhuset bara 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *