Lucka 2: Berätta om staden du bor i

Vi bor i Karlskrona – med vind i seglen – som stadens slogan lyder! Och det stämmer för här blåser det på alla håll och kanter. Friskt, uppiggande och något jobbigt under cykleturen till arbetet.

Jag är uppväxt i denna stad men har varit på flygande fot och bott lite överallt, så som i Östersund, Eksjö, Halmstad, Sarajevo och Göteborg. Även fast jag trivts på de andra orterna så har jag alltid slagits av hur Vackert Karlskrona är när jag kommit hem och flera gånger har jag lovat mig själv att aldrig mer flytta här ifrån!

Staden är uppbyggd på massa olika öar och därför har man väldigt nära till havet, nästan var man än bor här vilket är fantastiskt underbart! Karlskrona står med på Unesco:s världsarvslista och är väl värt ett besök! Men kom sommartid så kan du njuta av skärgårdstrafiken, sol på klipporna och en glass på Glaciären!

Det bästa med Karlskrona är närheten till havet, naturen och till alla vänner. Det är fantastiskt att kunna ta cykeln till jobbet, gå utanför dörren och vara mitt i naturen, bo ett stenkast från havet och att träffa en vän inom fem minuter. Jag älskar att bo i Karlskrona!

HÄR kan ni se en filmsnutt med bilder på vår vackra stad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *