Lucka 1: Berätta om dig själv

Mjukfakta:

Jag är storasyster, mamma och fru. Tycker om hundar, socker och människor. Jag är översocial, otroligt pratglad och reflekterar mycket.

Jag älskar att planera, skriva listor och få saker gjorda. Och så är jag är glad, snäll och empatisk. Dock föraktar jag lathet (som drabbar andra), oempatiska människor och översitteri.

Jag tränar ganska mycket, sover alldeles för lite och har svårt för att göra ingenting.

Jag har nära till skratt, nära till gråt och skriker alltid när jag blir arg. Jag är ambitiös, uppgiftsfokuserad och har svårt för att säga nej.

Hårdfaka:

Jag arbetar som yrkesofficer och där för tillfället som lärare i Ledarskap och Pedagogik. Jag har ett eget företag som jag knappt underhåller för tillfället då jag har fullt upp med annat. Som att läsa halvfart på Linnéuniversitetet, Ledarskap och Organisation, blogga en del och vara en bra mamma. Typ.

Jag är 30 år fyllda och gift sedan ett och ett halvt år tillbaka med Militärpappan. Hur det blev vi kan ni läsa om HÄR. Att jag har en hund, en dotter och en Militärbebis i magen har ni nog inte gått miste om. Vi bor i en tegelvilla från 1970 i ett villaområde ca 7 km från stan. Här renoverar vi, älskar, bråkar och försöker få ihop vardagen.

3 thoughts on “Lucka 1: Berätta om dig själv

  1. Kul idé med kalendern! Är nog inget för mig för är så dålig på att skriva.

    Ja, min dåliga uppdatering beror tyvärr inte på att bebis har kommit. Kanske snarare för att den inte kommit. Hoppas på födsel snart för det är inget för mig att bara gå och vänta så här…

  2. Även om jag läste här mycket och ofta de senaste åren så fick jag veta saker jag inte visste eller missat de senaste luckorna. Kul! Har du lagt upp någon bild på dig som brud? Visste inte att du gifte dig så snart före barnet. Jag måste ju ha läst här då?

    • Jo då, jag gifte mig 29 maj 2010 och E föddes 7 juli. Jag var vattenfylld, havandeskapsförgiftad, 25 kg tyngre än vanligt och hade på nåder permission från sjukhuset där jag var inlagd. Av principskäl ville jag inte ta nåt bröllopsfoto… men nån hemsk bild finns det säkert. Ska kolla lite ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *