Lucka 8: Berätta om ett av dina favoritplagg

Jag tycker om många av mina kläder och det har förmodligen och göra med att jag aldrig hinner använda dem. Jag bär ju mest uniform, träningskläder och myskläder och ibland kan det gå veckor utan att jag har något annat på mig. Det är bra för jag sliter ju inte direkt på mina kläder och varje gång jag öppnar garderoben blir jag påmind om att jag äger en massa plagg som jag inte har koll på. Det är roligt!

Jag tycker mycket om klänningar och som ni säkert förstår är det ännu mer sällan jag använder just dem. En av de klänningar jag tycker om mest är den här bruna från VILA.

Denna klänning från Vila är ett av mina favoritplagg

Denna klänning från Vila är ett av mina favoritplagg

6 thoughts on “Lucka 8: Berätta om ett av dina favoritplagg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *