Lugn lördag

Elise Klätterapan Långstrump

Elise Klätterapan Långstrump

Jag har arbetat min första vecka efter semestern och den tog tydligen på krafterna. Igår kväll somnade jag vid 18.30 och vaknade inte förrän vis 07.30 i morse! Jag somnade en timme före Elise… Idag har jag varit lite snurrig men känner mig i alla fall utvilad.

Vi bestämde oss vid frukost för att åka till Landet idag och hälsa på Övermormor, Övermorfar och Hemliga Marie. Det blev en lugn och trevlig dag med fika, bollkastning åt Vackraste hunden, lingonrensning och en massa prat. Hemliga Marie hade som vanligt plockat hur mycket kantareller som helst och vi fick med oss en hel kasse hem, säkert åtta liter! Ett par liter åkte ner i en västerbottenpaj som vi åt nu ikväll till ett paket kräftor.

Finaste grannen fick med lite kantisar när jag och Elise våldgästade dem någon timme innan läggdags. Så underbart att ha så fina vänner så nära! Lika underbart som att ha en fantastisk man som stod med världens saftigaste och godaste västerbottenpaj nygräddad när vi kom hem!

Här sjunger vi... "Huvud, axlar, knä..."

Här sjunger vi... "Huvud, axlar, knä..."

"...och tår"

"...och tår"

Jag har alltid sjungit mycket med och för Elise, dels för att jag gillar att sjunga och dels för att hon alltid verkat tycka om det. Just nu är sånger med många rörelser väldigt populära. Det är så roligt att se hur hon tar efter och själv gör lite rörelser i sången! De är inte alltid synkade med sången, men ändå, att hon bara kommer ihåg vilka rörelser som hör till vilken låt!

Elise pillade i sig en massa lingon!

Elise pillade i sig en massa nyplockade lingon!

Gott! Vackraste hunden myser i gräset.

Gott! Vackraste hunden myser i gräset.

2 thoughts on “Lugn lördag

  1. Den där Marie vill jag också ha som vän. Även om jag står i den djupaste barrskog så är det gula på marken ändå bara löv.
    Elise har min favorit på tröjan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *