Lunchstyrka

Under lunchen idag körde jag styrketräning på jobbets gym med Kaptenen på våningen under. Han ska med ställa upp i Kustjagaren och det känns skönt att kunna träningshetsa varandra lite. Vi körde styrketräning på det gamla vanliga sättet, ni vet en övning i taget 3×10 och så är jag inte alls van att träna längre. Men ombyte förnöjer och det gjorde att jag kunde ta lite mer vikter eftersom jag oftast bara hade en övning att klara av innan vilan.

Vi (läs: Kaptenen) gjorde chins och dips med egen kroppsvikt och toes to bar. Själv hängde jag mest och dinglade och kände mig som en osmidig flodhäst. Jag fick nöja mig med att hoppa upp och sakta gå ner när jag körde chins och försöka gå ner en liten bit på dipsen för att sen hoppa ner på lådan under mig. Toes to bar körde jag som hängande i en stång och så lyfte jag benen ut i nittio grader.

Svidande träningvärk kommer jag ha imorgon och trött i rätt muskler blev jag med, så det känns okej. En vacker dag kanske jag med kan göra en chin eller två!

Passet:

1. Djupa knäböj i smithen 3×10 2. Superset: Benpress i maskin 3×10 + 8 utfallshopp 3. Chins 3×6 4. Superset: Hantelrodd med axelflies 3×10 + 10 upphopp på bänk 5. 3×10 Explosiva frivändningar 6. 3×8 Dips 7. 3×8 Toes to bar

One thought on “Lunchstyrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *