Skogscykling och bassängsimning

Vilket vackert vårväder vi har här i Karlskrona! Soligt och varmt och havet glittrar strax utanför mitt tjänsterum. Igår tränade kadetterna rodd inför en tävling och jag passade på att titta på en stund innan jag själv skulle till gymmet och träna med Kaptenen som satt med i båten.

image

Styrkepasset på gymmet kändes redan igår i kroppen och efter att ha cyklat 20 km till jobbet och tillbaka var det dags att ta ut hunden på promenad, vilket kändes lite motigt. Inspirerad av andra #lofsianer och #allakanträna letade jag fram min brorsas gamla cykel med breda däck ur garaget och drog ut på de smala skogsstigarna en stund.

Att jag aldrig tänkt på det innan?! Hunden sprang snabbt och lös, jag hade bra överblick och fullt upp med att hålla tungan rätt i mun för att ta mig över sock och sten. Superroligt och jag kommer definitivt göra om det, ofta!

image

image

Vi bor precis intill ett naturreservat och det är slående vackert i bokskogen så här års!

Idag står det simning på mitt träningsshema och det blir första passet på länge i bassängen! Jobbet har en bokad tid i simhallen under eftermiddagen och då passar jag på att simträna med ovan nämnda Kapten.

Simma in helgen så att säga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *