Mamma/Baby Ute

image

Idag körde jag igång mitt nya pass på Lok&Motion: Mamma/Baby Ute. Det kom inte mindre än elva mammor med varsin bebis i vagnen och tillsammans gjorde vi Karlskronas gator och lekplatser osäkra!

Vi powerwalkade med barnvagnarna och stannade på lämpliga ställen för styrkemoment, gick i backar och pratade hållning. Verkligen roligt att så många kom för att träna med mig och Tilia, trots iskalla vindar och nollgradigt.

Underbart!

5 thoughts on “Mamma/Baby Ute

 1. Hej!
  Jag är gift med en arbetsnarkoman som dessutom är militär ”på fritiden”, egentid för mig är lika med noll, vi har tre barn under fyra år. Jag älskar att springa men kan inte ta mig ut så ofta.
  Kan du inte tipsa mig om hur jag kan träna hemma? Jag har inga redskap att tillgå, om det nu är till nÅn hjälp. Jag känner att jag behöver träna rygg och mage, mest.

  • Ja, tre barn under fyra år… Tjena! =) Mysigt och mycket att göra… Jag hade dött i en hög av så lite egentid som jag förstår att du måste ha! Strongt av dig att ta dig an det.

   Jag har en kategori här på bloggen i vänsterkanten som heter ”Träna hemma” där hittar du flera pass som jag satt ihop och några av dem är helt utan vikter. Vissa övningar där det ”ska” vara vikter kan du ta till exempel ett mjölkpaket i varje hand eller en barnhink med sand om du tränar ute framåt våren eller så.
   På Rusta finns ganska billiga vikter att köpa om du vill det eller en pilatesboll till exempel, en sån kan variera träningen jättemycket. Det finns massor av övningar som du gör med bara kroppen som motstånd med. Under samma kategori ”Träna hemma” hittar du även ett inlägg om en sk TRX som jag gjort hemma. En sån kostar ca 1500:- i affären men du gör en själv för ungefär en hundring.

   En blogg som är väldigt bra på det här med färdiga träningsprogram utan redskap är Gymglam. Välj ”Träningsprogram” en bit ner på sidan så kommer du till flera träningsprogram färdiga att köra, med bilder och förklaringar. Flera program finns för Core alltså mage och rygg som du önskar träna. (http://gymglam.se/traningsprogram/)

   Vad säger du? Lycka till!

 2. Ibland dör jag lite också, men denna veckan har jag kommit iväg på två löprundor iaf. Tusen tack för tipsen, jag ska kolla igenom inläggen när jag sitter vid datorn. Har funderat på att köpa lite träningsgrejer att ha hemma och sen sätta en fast dag typ ”onsdagskvällar” så att det blir av. Stör mig inte så mkt på mina extrakilon utan känner mig svag och det vill jag ändra på. Läser din blogg varje dag och du är verkligen en förebild och inspirationskälla! 🙂

  • Tack, vad snällt av dig och så roligt att höra! Att vara och kääna sig stark är mycket viktigare än att jaga kilon tycker jag med. Två löprundor är ju superbra! Heja dig! Håll mig gärna uppdaterad! =) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *