Och så somnade de

Stora delar av fredagen och lördagen spenderade jag på universitetet i Växjö där en ny delkurs i det program jag studerar startades upp. Något mer förvirrad åkte jag därifrån idag strax efter lunch, men det lägger väl sig med tiden antar jag. Jag tog omvägen förbi gymmet för ett styrkepass innan jag åkte hem för att få en fantastisk middag serverad av Militärpappan, min fina man!

De två översta bilderna är från i veckan. Barnen leker så fint ihop att jag blir alldeles kär!

Elise hade fått feber under dagen och sovit nästan hela tiden så först nu, strax efter 22.00 kom hon i säng för natten. Galet! Fast rätt så mysigt ändå. Vi kollade på Pippi och pratade och sjöng här i soffan. De två andra flickorna däckade av rätt så bra…

Nummer ett: Undra. En promenad i snön vad var som behövdes.

Nummer två: Tilia. Som nyss satt mot ryggstödet och åt välling, slängde vällingflaskan och stupade sovandes framlänges.

One thought on “Och så somnade de

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *