Måndag

Idag var det återträff med MVC-gänget, alltså vi som gick föräldrargrupp tillsammans när vi var gravida. Vi träffas ju med jämna mellanrum på eget bevåg och det var lika trevligt idag, trots att det var någon annan som bestämt att vi skulle ses! Vi skulle prata om förlossningen, om föräldrarlivet motsvarade våra förväntningar, om vardagen och lite sånt. Vi hade såklart redan berättat allt detta för varandra innan, men det var kul att höra igen och så fick ju Monica höra med, BM som ”höll” i träffen. Höll och höll… Hoppas att hon inte kände sig överkörd av oss fem pratglada och livade mammor och två pappor. Äsch, det var nog mest skönt för henne!

Vi föräldrar hade i alla fall så trevligt i varandras sällskap så vi tog en lunch tillsammans allihop direkt efteråt, på Mio. Känns som att jag hänger där rätt ofta nu… Men deras salladscafé är verkligen toppen! Mycket att välja på, nyttiga alternativ, smaskiga kakor, jättegod latte och gullig personal! Vad mer kan man begära?

Efter lunchen åkte jag och Elise till Maxi för att handla lite och sedan hem för att amma Elise. Nu däckade hon i min famn och jag ska strax stoppa ner henne i vagnen och ta oss ut med Vackraste hunden innan mörkret faller. Klockan 17.00 ska vi till Edvin på kalas, hans första!

Jag tänker gå från kalaset innan Elise blir trött så att vi får till en bra kvällsrutin och hon somnar i skaplig tid. Hon har nämligen börjat att somna lite tidigare på kvällarna nu och det är så skönt för både henne och mig! Innan hade jag lite ångest inför kvällarna men idag ser jag fram emot utmaningen att få henne i säng innan 20.00!

3 thoughts on “Måndag

  1. skäms nästan för att jag inte ”bokat” in en träff med er! är här och tittar in ibland så vet lite vad som sker i vilket fall!
    men som sagt går jag gärna en runda – dock inte för lång eller för snabb =(
    ring när du känner för det! är ledig tis, ons, tors!
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *