Internetlös!

Till min stora fasa har jag varit utan Internet sedan i tisdags och därför inte haft något liv! Typ… Jag skrev ett inlägg då men hann aldrig publicera det så ni får läsa det nu istället för min tisdag var så himla bra:

Efter en hel del bök och stök somnade äntligen Elise vid 22.00 i måndags kväll. På tok för sent eftersom jag intensivt försökt natta henne sedan klockan 20.00 men hon somnade i alla fall tillslut och det är jag glad över! Nästa gång hon vaknade var klockan 03.00 och hon åt och gjorde ett par tappra försök att hålla mig vaken efter det, men jag vann. Såklart. Klockan tre tänker jag då inte gå upp! 03.30 somnade hon om och vaknade nästa gång vid 08.00!

Både Elise och jag kände oss urstarka efter en natt som denna och detta firade vi med lite mosad palsternacka med bröstmjölk, som mest åkte ut igen, men ett halvt kryddmått svalde hon i alla fall och det är jag glad över!

På morgonrundan med Vackraste hunden försvann den nyss nämnda in på en tomt i ett oövervakat milli-ögonblick OCH BAJSADE DÄR! Jag smög mig in för att plocka upp efter henne, men trots idogt letande gick bajsen inte att hitta!  

Jag lyckades inte ens råka trampa i den vilket jag i och för sig är glad över!

Linnéa och Edvin kom förbi för att lämna tillbaka Elises gå-stol som Edvin lånat men inte behöver längre och de stannade på en kaffe. Det är alltid lika trevligt att träffa Linnéa och det känns helt fantastiskt att ha en så fin vän bara några hus bort! Vi som knappt kände varandra för ett år sedan har nu blivit riktigt goda vänner och det är jag väldigt glad över!

Jag och Elise åkte in till gymmet och körde ett styrkepass på en timme och medan jag lyfte vikter satt Elise nöjd i sin babysitter och kollade på mig, åt på sin bitring eller suttade på räven. När vi var klara med träningen var jag så trött i musklerna att jag knappt orkade lyfta Elise, men bara nästan, för jag lyckades få med henne hem och det är jag glad över!

Sen slängde jag i mig lite müsli och fil och begav mig ut med en sovande Elise i vagnen för att hunden skulle få springa av sig lite. Väl hemma satte jag Elise i sin gå-stol och hon var så nöjd där att jag både hann dammsuga och duscha innan Fina Lina kom med zucchini och crème fraiche. Tillsammans åt vi kycklinggryta, pratade ikapp och drack te. Hon var här några timmar och nu ska Elise sova… Det går inte så bra, men hon är just nu världens gosigaste mysunge och det är jag fantastiskt glad över!

One thought on “Internetlös!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *