Måndagsäventyr på Dragsö

image

Jag berättar ju om våra dagar en dag i efterhand just nu. Det händer så mycket skoj så både jag och barnen är supertrötta på kvällarna, underbart! Så igår packade jag ner några Bullens korv i en termos med varmt vatten och körde förbi Seven Eleven och köpte korvbröd för att sedan åka vidare till dagens eftermiddagsaktivitet på Dragsö. I somras sattes det upp en lekpark där i form att ett stort skepp och där hängde vi fram till middagstid!

image

Militärmamman Sofia och jag hade bestämt träff och barnen lekte massor! Ja, Militärmammorna med förstås!

image

image

Vi lekte, pratade, åkte rutschkana, klättrade, samlade löv, åt korv och keso, gungade och hade allmänt skoj. Och så lånade jag ut ett hjul från min Donkey till Sofia då hennes Donkey fått punktering på vägen och hon skulle gå hem. Tänk så bra att vi har Åsnor båda två!

image

image

 Rasmus och Elise

Behöver jag säga att vi somnade gott igår kväll?!

3 thoughts on “Måndagsäventyr på Dragsö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *