Massa mys

Morgonmys innan jobbet.

Morgonmys innan jobbet.

Kvällsmys efter jobbet. Mamman mycket tröttare än barnet...

Kvällsmys efter jobbet. Mamman mycket tröttare än barnet...

Fredag kväll. Fast jag har ingen direkt fredagskänsla tyvärr. Kanske beror det på att vi knappt var några på jobbet idag. Alla brukar vara så glada på fredagarna och det liksom luktar helg från tidig morgon tills dess att man går hem. Idag luktade det just ingenting.

Jag är trött och kommer gå och lägga mig tidigt fast idag har jag fredagsgodis och ska kolla en snabbis på Idol för att se om det är något att ha. Jag brukar tycka att det är roligast att kolla när bara de bästa är kvar.

Förra helgen var Militärpappan bortrest på fiskehelg med sina vänner och denna helgen ska jag i min tur ha plugghelg. Jag kommer åka till min mormor och morfars lägenhet i stan (de är inte hemma) och låsa in mig hela helgen för att bara läsa, fundera och formulera. Femtio sidor ska vara skrivna på söndag innan jag åker hem igen. Jag kommer att sova hemma och hinner förhoppningsvis mysa med min lilla familj en stund imorgon kväll!

Fredagsmys. Militärpappans crème brûlée!

Fredagsmys. Militärpappans crème brûlée!

7 thoughts on “Massa mys

 1. Lycka till med pluggandet! Sätt dig gött, vira in dig i en filt, dricka te och fika gott! Det är mitt bästa för att lyckas med skrivandet.

  Mysiga bilder på Dig och Elise.

  Fin vagn ni köpt!! Bra vagnar kostar. Ni kommer säkerligen bli nöjda. Tror att IBs vagn kostade över 10.000 med tillbehör (som man tror ingår), och det var ju ett tag sedan nu och en enkelvagn. Det har nog varit nackdelen med Urban Jungle, att få tag i tillbehör/reservdelar. Vi har haft en årsmodell där det knappt funnits något i affärerna. Utan jag har fått jaga och ringa leverantörer.
  Tänk vilken härlig känsla att promenera med två fina barn i den nya vagnen. Ja, för att inte glömma fina Tindra. Härligt!

  • Hehe! Tindra, Undra – Låter ganska lika. Fina namn! Vi har inte köpt vagnen ännu men vet att vi ska ha en. Nu funderar vi mest på var ifrån vi ska köpa den. Finns bara i Sthlm, Gbg och Malmö. Antingen beställer vi en från Sthlm från en affär som jag vet är väldigt bra, då tillkommer fraktkostnad men det är inte så farligt. Eller så tar vi Malmö och åker dit å hämtar den. Då får jag ju den ihopsatt och allt vilket jag annars får göra själv.
   Vi har inte bråttom direkt men eftersom den går att använda som endast enkelvagn med så köper jag den nog snart och liksom ”kör in den” med Elise, =) Det blir en röd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *