Träning för gravida

På Gomorron Sverige idag medverkade Maria Wigbrant som är en av två författare till den bok jag använder mig utav för träning under graviditeten och som jag skrivit om innan, ”Stark, glad, gravid”.

Maria Wigbrant som är barnmorska och träningsinstruktör pratar i Gomorron Sverige om träning under graviditeten och det är ett bra klipp tycker jag. Kanske till nytta för någon! Klicka HÄR för att komma till klippet på youtube.

One thought on “Träning för gravida

  1. Tycker bara det är så jäkla synd att kvinnor inte vågar prata om det. Jag kan ju ärligt berätta att jag ibland får trycka upp hela skiten då det håller på att trilla ut (känns det som iaf) Nu hoppas jag bara att det går tillbaka som det gjorde efter Wildas förlossning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *