Mer flyt idag

Dagen idag har varit mycket bättre än igår, bara så ni vet. Tack till alla för era fina och uppmuntrande kommentarer! Jag känner att jag vill skriva lite positivt om mitt jobb, som jag faktiskt på det stora hela tycker väldigt mycket om. Så imorgon ska jag visa er något riktigt riktigt bra, jag vill faktiskt kalla det för revolutionerande!

På väg hem från förskolan idag stannade vi för att gunga, Elise var tokglad! Väl hemma kom Militärmorfar på besök en stund och vi lagade kycklinggryta till middag. Jag har även hunnit med att gosa med Elise, handla, förberett inför Hemliga Maries passning av Elise imorgon, pratat telefon med Finaste grannen som väldigt jättesnart föder barn (spännande), med Syster Yster som för första gången i sitt liv sprungit 8 km idag (imponerande) och med Övermormor (trevligt). Militärpappan har lekt med Elise, jobbat på en hemlig grej och tvättat.

Och detta trots att vi båda jobbar heltid. Tänka sig!

image

image

2 thoughts on “Mer flyt idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *