Vara ifrån varandra

Mammas lilla monster väntar på vällingen

Mammas lilla monster väntar på vällingen

Elise, Vackraste hunden och Militärpappan åkte till Högsby idag. Kvar blev jag. Jag har varit iväg hela helgen och är riktigt trött ikväll! I morgon bitti åker jag till Halmstad för att arbeta och hålla UGL-kurs. Blir borta en vecka. Militärpappan är ledig och hemma med Elise stora delar av den kommande veckan och jag saknar henne alla redan, mitt lilla monster.

Hennes tröja köpte jag på H&M. Jag höll upp den framför Elise när vi var där och hon kunde inte sluta skratta, så jag var bara tvungen att köpa den, såklart! Den är rätt så rolig faktiskt.

Nästa helg får vi tillsammans, hela familjen, sen åker jag ut i skogen att par dagar och innan jag kommer hem därifrån åker Militärpappan ut på sjön. Tre veckor blir han borta.

Ja, det är såhär vårt liv ser ut emellanåt. Skittråkigt och tungt med så långa perioder ifrån varandra, men jag försöker fokusera på det positiva – som att vi slipper tröttna på varandra till exempel. Haha…

Elise är så go och fin så henne saknar jag mest och nu när hon är på förskolan stora delar av dagarna så känns det mycket jobbigare att åka ifrån henne. Innan, när jag var mammaledig, kunde jag känna att det var skönt att komma bort ett tag. Tur att jag snart ska vara mammaledig igen, så jag kan längta efter att åka ifrån familjen lite då och då!

Tagen på bar gärning när hon nyss stoppat in något i munnen. Frågan är vad?

Tagen på bar gärning när hon nyss stoppat in något i munnen. Frågan är vad?

 

 

 

One thought on “Vara ifrån varandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *