Mest fördelar

image

image

Nackdelen med att bo i en liten stad är att lekplatserna ofta gapar tomma på lekkamrater.

Fördelarna är att hunden kan följa med och att jag igår kunde köra ett helt styrkepass bredvid sandlådan utan konstiga blickar!

10 thoughts on “Mest fördelar

 1. Lekplatser gapar tomma även i storstaden. Såvida man inte uppsöker någon av äventyrslekparkerna där det är långa köer till gungor, sandlåda etc.

  En nackdel med vårt fina unika föräldraförsäkringssystem är att föräldrar inte är hemma mer med sina äldsta barn när småsyskon kommit. Det är ju inte skolpolitik förrän från första klass, så förskolesyskon skulle mer än väl kunna vara hemma mer tid när småsyskon finns.
  Finns det jämnåriga som också är hemma kan man träffas på lekplatsen och öppna förskolor.
  15-timmarsgnället är inte motiverat.
  Men detta var en helt annan diskussion.
  Skönt att du kunde träna ostört! 🙂

 2. I min lilla håla utanför Göteborg finns typ en enda liten pyttig lekplats och den är också helt tom jämt. De flesta har ”lekplatser” i sina trädgårdar vilket är lite synd. Men vi tar också med oss hunden =) det är ju toppen!

 3. Lekparken vi var i igår var också gapande tom, så när som på de barn som var i vårt sällskap och två-tre barn till. (tycker inte att det var mycket med tanke på att många förskolor var stängda och att vädret var toppen! Däremot fanns det en exakt likadan karusell som E sitter på 😉

 4. Oh härligt med soliga bilder!
  Men nu när våren är på intåg fylls inte lekplatserna på då? här är det som att trycka på en knapp så kommer alla barn.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *