Midsommarafton

Vi firade midsommar hemma hos Nea och Micke som bara bor ett par gator bort. Det var Militärpappan och jag och så tre andra par med tillhörande bebis. Minus en make, som är på hemligt uppdrag. Det blev jättetrevligt!

Vi åt sillunch och sen åkte alla barnen med sina föräldrar för att dansa kring midsommarstången i Wämöparken. Jag och Militärpappan åkte hem så att jag fick sova en stund och han gå på promenad med Vackraste hunden.

Efter någon timme var vi tillbaka och då inmundigades en fantastiskt god cheescake som Nea bakat med jordgubbar på! Senare på kvällen grillade vi och trotsade myggen genom att sittat utomhus tills vi gick hem strax efter tolv. En mycket trevlig dag och kväll!

Militärbebisen höll låda inuti mig, men visade inga som helst tecken på att vilja komma ut, så han ligger kvar i säkert förvar.

En midsommarbild får kompletteras med senare för nu ska vi till förlossningen för mina varannandags-prover. Får väl se om jag lyckas ta mig hem även idag, eller om de spärrar in mig..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *