Min fantastiska Man!

image

Militärpappan rör sig mellan blivande gästrummet, iklädd snickarbyxor, och köket, iklädd förkläde. Han bredspacklar hela rummet, målar tak och lister och samtidigt kokar han julskinka som han nyss tagit upp från saltlagen som han själv gjort. Inga tillsatser – bara skinka.

Ibland är han bra fantastisk, min Man!

3 thoughts on “Min fantastiska Man!

 1. vilken simultankapacitet! han får gärna lära min man lite utav det.. han har hållit på och städat här i över 2timmar.. det går låååååångsamt.. jag påpekade för över en timma sen att barnen nog bör ha lunch snart.. ”jag städar! jag kan inte vara på 1000 ställen samtidigt” fick jag till svar.. ;)))
  tänk att en annan(läs : jag) minsann kan båda laga mat, städa och ta hand om 2 ungar på en och samma gång..
  men det gäller tydligen inte för alla ;))) här hemma.. 😛

  vi har också provat att göra egen skinka i år, alltså rimmat den själva också..
  får se hur den blir.. man är ju van vid att den ska vara ROSA pga salpetern…. (hade ytterst lite sådant i saltlaken!) :))
  kommer nog kännas knasigt att äta grå julskinka.. haha!:))

  ha en härlig dag återigen!:)
  /m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *