Min öppna bokhylla 

Länge har jag velat ha en öppen bokhylla på ena väggen i vårt vardagsrum. Under några veckor har jag filat på idén, kollat hyllsystem, jämfört lite priser, letat inspiration och så plötsligt idag tog jag tag i de praktiska sakerna i detta projekt. De bestod av fem steg:

1. Köpa hem själva hyllsystemet.  

2. Få Militärpappan till att skruva upp hyllorna.

3. Ge mig ut i hela Karlskrona i jakt på bokstöd. Utan att hitta ett endaste!! 

4. Inreda hyllan med bland annat färgkoordinering av litteratur. 

5. Njuta!

Se så fint det blev! Hyllsystemet är från Elfa och jag köpte det på Byggmax. Äppellådorna under rymmer bland annat barnens spel. Eftersom jag inte hittade några bokstöd fick jag vara kreativ, vilket jag älskar! Jag tog istället större stenar från naturen och är så nöjd med resultatet!

4 thoughts on “Min öppna bokhylla 

  1. Hej,
    Elfa har bokstöd i två eller tre modeller, vita och enkla men som fyller sin funktion, en återförsäljare kan lätt ta hem dem till dig! De finns med i elfas katalog.
    Min järnhandel ordnade det till mig, då jag har gjort på samma sätt som du med böckerna.

    PS. Superglad frukostfrallor,det var så jag hittade dig!
    Lycka till Ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *