Min träning under graviditeten

 

Hantel

Ni är många som vill läsa om min träning under graviditeten. Roligt, tycker jag! Att jag tränar vet ni, men hur och vad jag tränar har jag inte riktigt gått in på så djupt någongång i bloggen. Jag ska göra detta framöver eftersom ni verkligen vill läsa och eftersom jag lägger mycket tid på träning.

MEN! Det är ett par saker som jag vill tala om innan:

~ Jag är inte utbildad inom idrottsvetenskap eller motsvarande. Jag har däremot länge haft ett stort intresse för ämnet och försöker hålla mig uppdaterad på olika sätt.

~ Jag utgår från mig själv, min kropp och mina förutsättningar. Jag har tränat länge men inte alltid särskilt målinriktat och tiden gör att jag känner min kropp otroligt bra. Jag varierar mycket då jag annars lätt tröttnar och för att jag vet att min kropp behöver den variationen.

Bara så att ni vet, så att ni är på det klara med det! Det är inte förbjudet att skriva vad och hur man tränar och jag tipsar heller ingen att ni ska göra som jag eller att mitt träningsupplägg passar andra. Jag skriver för mig själv och för att jag inspirerar andra till att träna och det är ju alldeles fantastiskt! Så, kan min träning inspirera några av er till att röra mer på er, så är jag glad! Jag blir själv inspirerad av andra som tränar eller när någon av er skriver att ni blir det av mig.

Så, ikväll kommer dagens styrkepass upp på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *