Mina ”nya” stolar

Nu är de äntligen klara, mina köksstolar! Jag har slipat, grundmålat och målat med lackfärg fyra varv. Men skam den som ger sig! Se vad fina de blev! Två är färdiga och två stolar återstår. Till höger ser ni stolen i orginalskick och till vänster i sitt nya utseende.

Tyget jag klätt sitsarna med är ett vanligt tyg från Village, så jag kommer att få byta ut det med tiden, men lite förnyelse skadar ju aldrig menar jag. Jag älskar tyget och såg det hemma hos en vän som hade klätt in en murstock i sin hall med det. Varje gång jag kom dit stod jag länge och bara tittade på det, tog in, älskade. När de flyttade något år senare fick jag tyget. Fick! Kärlek. Jag har länge grunnat var jag ska ha det och det har legat i en låda alldeles för lång tid för rätt tillfälle ska dyka upp. Nu kom det! Och det bästa av allt: det räcker till ett par soffkuddar med!

Men nu: Måla tio varv till på de andra stolarna. Jippie!

 

12 thoughts on “Mina ”nya” stolar

  1. Det blev ju skitsnyggt! Och vilket läckert tyg! Nu blev jag sugen på att slipa ner våra köksmöbler och lacka det svart med någon klatschig sitts. Svart är mer jag än vitt;)

  2. Pingback: Händig som få « Sandra Lago

  3. Snygga stolar!
    Visst är det drygt, men var ändå glad för att det är ”raka” stolar du har och inte pinnstolar med svarvade ben och ryggpinnar… det är inget nöje att varken slipa eller måla! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *