Underbar start på veckan

image

Idag har jag hunnit med massor! Både att ha skoj och att göra nytta så bättre kan det ju knappast bli! Förutom att två av köksstolarna blivit helt färdiga har jag även varit i stan och lunchat med Finaste grannen. Vi kollade lite i affärer och jag fick med mig lite julpiff hem som jag ska skapa med i dagarna. Vi drack kaffe och pratade om världens väsentligheter alltså allt från advetsstjärnors placering i fönster och kramgoa barn till feminism och sociala koder. Välbehövligt!

På vägen hem hann vi handla och senare lagade jag mat till min lilla familj. Efter middagen åkte Elise och jag till djuraffären och köpte lite saker till Undra och tittade på alla smådjur och fiskar. När barnen somnat drog jag på mig löparskorna och sprang 8 km tillsammans med Läkaremamman. Välbehövligt, det med.

Nu har Militärpappan och jag pratat lite om julen som vi ska fira här hemma i år och börjat sätta upp lite adventspynt. Imorgon väntar Mamma/Baby-träning och plugg för min del.

Välkommen tisdag! 

4 thoughts on “Underbar start på veckan

 1. Mysigt att fått mycket gjort och även att gå kika i djuraffärer det är lite charmigt faktiskt =D. Fiiina ni är

  Tack för alla rara rader hos mig
  kramar

 2. Åh så skönt att fira jul hemma, gjorde ni det förra året också?

  Vi hade också planerat det men så plötsligt, jag vet inte hur det gick till, så är julluncher och middagar bokade hela julhelgen och inte en enda av dem är hemma hos oss… Men NÄSTA jul, då jävlar ska vi stanna hemma, åtminstone på julafton!

  Ska bli kul att se vad du ska göra med julpiffet du köpte!

 3. Vi ska också fira julen hemma hos oss. En ny tradition sen förra året. Riktigt skönt tycker jag att inte behöva åka någonstans, plus att man får chans att verkligen njuta av sitt julpynt och gran 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *