Mitt i veckan

Det är härligt att vara tillbaka på jobbet! Ni vet känslan av att ha ordning, koll på läget och lagom mycket arbetsuppgifter på gång. Sådär som det nästan alltid bara är i början, innan allt drar igång. Sen säger det poff! Och plötsligt är det ett rasande tempo på  precis allt. Mycket märkligt!

Med vetskapen om detta lägger jag just nu mycket tid på att sopa banan klar så det är lättare att arbeta mer intensivt när det behövs. Jag har städat kontoret, plockat undan onödiga saker och även totalrensat min mejlkorg, något som stått på min att-göra-lista väldigt länge. Två år för att vara mer exakt. Idag blev det alltså klart och jag är så sjukt nöjd och tillfredsställd med resultatet! I inboxen finns nu endast pågående ärenden. Resten ligger sorterade i mappar i listen. Härligt!

Vi har varit i Kristianopel och pratat upplägg inför hösten, delat tankar och funderingar och planerat så smått. Jag har haft möten om det kvinnliga nätverket och planerna där, hälsat på nya kollegor och idag även tränat ett styrkepass för benen i gymmet innan jag gick hem. Det här blir en fin höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *