Morgonlöpning i Barcelona

image

Jo, vi är här på semester tillsammans och vi njuter av tiden i varandras sällskap. Samtidigt har vi olika behov och viljor,  precis som hemma. Jag är en morgonpigg jäkel och Militärpappan tvärt om. Jag älskar att springa och det gör inte han. Vad passar då bättre än att jag springer och han tar sovmorgon?!

Sagt och gjort! Jag springer helst utan karta och hittar istället riktpunkter i miljön att komma ihåg vägen tillbaka på. När jag är extra osäker tar jag en bild med telefonen, så vet jag hur det ser ut där jag ska svänga. Perfekt! Jag sprang 25 minuter åt ett håll längst stranden idag och vände sedan hem igen. Rundan blev 45 min lång för jag var lite snabbare på hemvägen, varm och törstig.

image

Och vet ni, då åkte linnet av. Jag bestämde mig för att strunta i mina bristningar som graviditeterna gett mig och att magrutorna inte syns. Och att det säkert dallrar lite när jag springer. Jag springer, jag är varm, jag är stolt och stark och snygg. Jag är stolt över vad min kropp klarar av!

One thought on “Morgonlöpning i Barcelona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *