Framme i Barcelona

image

Det gick smidigt att ta sig till Barcelona från Karlskrona. Vi körde bilen till Malmö och tog tåget över till Kastrup. Därifrån blev det direktflyg till Barcelona,  i och för sig dyrare än att byta men väl värda sina pengar tycker vi, som inte har varken tid eller lust att spendera en halv natt på en flygplats någonstans i Europa. Vi tog en taxi från flygplatsen till hotellet som ligger i stan och det var inte särskilt dyrt, dock behövde vi kontanter att betala med, vilket vi inte räknat med, men det löste sig.

image

Vi åt tapas, vad annars, på Llamber som sen lunch och satte på oss bästa joggingskorna och gick genom stan, tittade i en park och hamnade tillslut på stranden Espigo del bogatell, inte långt från hotellet. Där sov vi en stund i solen och badade i otroligt svalkande hav! Joggingskorna är ett måste tycker jag, så får det se lite roligt ut, men jag vill kunna gå långt och se mycket av staden!

Restaurangerna får ni läsa mer om i ett senare inlägg. Översta bilden är från hotellets takterass med vacker vy över taken och havet åt andra hållet. Nedersta bilden är från steanden där vi spenderade några timmar under eftermiddagen.

2 thoughts on “Framme i Barcelona

  1. Det låter alldeles underbart! Men du, låt oss vänta på inläggen tills du är hemma igen och njut nu av man, hav, semester och egentid 🙂

    • Jag skriver när jag har tid och lust. Inga måsten, men tycker att det är roligt och samtidigt kommer jag inte ihåg alla detaljer så sent efteråt. Vi får se… Njuter det gör jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *