Mot ljusare tider!

Har ni lagt märke till hur det faktiskt ljusnar tidigare ute nu? Och att klockan kan vara 16.30 och det fortfarande inte mörknat?! Som jag älskar det!

Mörkret gör mig trött och oktober är väl den månad när jag brukar känna av mörkret som mest. 2014 var inget undantag. Jag blev så galet trött, orkade knappt genomleva en dag och somnade samtidigt som barnen, eller tidigare, varje kväll. Väldigt tråkigt och oeffektivt.

image

Jag äter ett tillskott av D-vitamin under den mörka perioden av året och jag märker snabbt en skillnad i orken. Så skönt att det hjälper mig att vara piggare! I år fick jag möjlighet att prova D-vitamin från märket Helhetshälsa och jag tycker mycket om att produkterna från dem är ekologiska. Dessutom tillverkas de i Sverige och är fria från onödiga tillsatser. Toppen!

Linfröoljan slänger jag i en sked av i barnens smoothie emellanåt för att få en naturlig boost av omega 3. Jag är verkligen jättenöjd med de fina produkterna från Helhetshälsa och jag gillar skarpt deras tänk kring rena och vegetabiliska produkter! De finns att köpa i flera butiker och på nätet. En sida jag gillar är ecoliving.se men produkterna finns även att köpa i vår lilla stad på bland annat på Skärva Ekobutik.

Så, snart byter jag ut D-vitaminerna på burk mot solens strålar istället! Snart februari!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *