Mycket gjort på lite tid

Igår blev en bra dag där jag hann med en massa saker. Och ganska rolig var den också!

På jobbet var jag effektiv och fick mycket gjort på lite tid. I like! På lunchen mötte jag upp min färgstarka vän som jag inte träffat på allt för länge. Vi åt bakad potatis med skagenröra och en kaka på det. Mums! Och så pratade vi en massa, hade ju en del att ta igen…

Senare på dagen började jag min föräldrarkurs på MVC och jag blev positivt överraskad! Den är bara tre gånger, två och en halv timme varje gång, och vi var 7 par. Ja, eller sex par och så jag då. Militärpappan bor och studerar ju i Halmstad under veckorna, så han var såklart inte med. Det gjorde i och för sig inte mig så mycket.

På kursen presentarade vi oss själva utifrån bebisen och alla utom en var förstföderskor. Spännande! De flesta var väl runt 25-30 år, någon äldre och någon yngre. Sen pratade vi förlossning och fick även se en film om detta. Den var faktiskt riktigt bra och fin och nu ser jag ännu mer fram emot denna häftiga upplevelse!

Väl hemma var Vackraste hunden på bushumör och ville promt ha ut mig i trädgården för att jaga henne där hon sprang runt med en stor pinne i munnen. Så fick det bli en stund. Sen var Linnéa och lille Edvin med ute på hundpromenad. Så trevligt!

När Vackraste hunden och jag kom hem igen gjorde vi 108 köttbullar! Jag blandade färsen, rullade och stekte. Vackraste hunden vräkte i sig allt jag tappade på golvet och jobbade intensivt i över två timmar med att stirra ner färdiga köttbullar, från stekpannan till sin ständigt dreglande mun. Så vi hade fullt upp, båda två, kan man säga.

Jag hann även med att jobba någon timme innan jag väl stupade i säng vid tio.

Idag blir en lika bra dag, det känner jag på mig!

3 thoughts on “Mycket gjort på lite tid

  1. Det var verkligen en aktiv men härlig dag du hade.. Jag går också på föräldrakurs men får inte se någon video.. Hmmm kanske skulle behövas, men visst är träffarna mysiga. Kul att träffa andra som går igenom samma sak :o) Samt men får reda på en hel del som man inte hade en aning om… Hoppas din dag idag blir lika underbar som igår det är du värd :o) kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *