Ultraljud vecka 32

Idag var vi på UL (vecka 32) och fick se Militärbebisen igen. Känns så lyxigt att få se inuti. Jag vet ju mer om Militärbebisen invärtes än mig själv, för man ser ju rakt igenom! ”Här är navelsträngen, med tre kanaler i, ser ni?” Coolt!

Han mådde bra i alla fall och växte som han skulle. Händerna höll han för ansiktet under hela besöket, så någon bild blev det inte. Fast jag såg hur han blinkade. Fint!

Jag ville inte veta könet, så BM sa till när jag skulle titta bort. Det var svårt, men jag lyckades!

6 thoughts on “Ultraljud vecka 32

  1. Ååååå vad mysigt gumman.. Låter verkligen helt underbart.. Längtar tills jag får se igen.. Så Militärbebisen flörtade med dig ;o) hihi Förstår att det var svårt med att inte kolla, man är ju allt lite nyfiken! Men jag vill inte heller veta 🙂 Mina prover gick iaf bra att ta, jag började inte ens att gråta 🙂 SÅ NÖJD!! Löjlig jag är va?! Sprut rädd hahahaha… Hoppas du får en underbar helg. Ring om ni har vägarna förbi Kalmar.. Hade vart så mysigt med en träff.. Många kramar

  2. Håller med faster, det är som att bajsa ut en melon. Men å andra sidan väntar jag mitt andra barn nu och bajsar gärna ut en till ;P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *