Mys på olika nivåer

Vackraste hunden adventsmyser efter en heldag lös i skogen!

Vackraste hunden adventsmyser efter en heldag lös i skogen!

Det hade gått bra för Elise på förskolan idag och hon hade varit pigg och glad. Skönt! Hon har ju varit sjuk så mycket på sista tiden så jag chansade inte utan var kanske hemma en dag extra med henne och vi hade ändå ett läkarbesök inbokat igår som skulle hacka sönder dagen för oss. Vi stressade inte heller i morse utan kom till förskolan nästan en timme senare än vanligt, bara för att vi kunde.

Vackraste hunden fick följa med mig till jobbet idag då jag skulle ut i fält. Hon har sprungit som en tok i skogen hela dagen och sick-sackat sig fram mellan tält, kadetter, radioapparater och larmminor och hon älskade det! Nu ligger hon utslagen i en fåtölj och snarkar högt, sötnosen! Det känns skönt att kunna ge henne det hon behöver i alla fall en dag… Hon har ju med VAB:at i en vecka kan man säga. Och jag har haft dåligt samvete, som vanligt.

Själv myser jag av att vi äntligen fått upp rullgardinerna i köket!

Själv myser jag av att vi äntligen fått upp rullgardinerna i köket!

Själv ska jag jobba några timmar ikväll här från soffan så jag har laddat med te och tända ljus för då jobbar jag som snabbast. Och så ska det vara riktigt tyst med och det är det här ikväll. Elise somnade i min famn vid vällingen innan kvart i sju ikväll så hon var riktigt trött efter dagens bravader!

Elise och jag myste och busade tillsammans innan läggdags.

Elise och jag myste och busade tillsammans innan läggdags.

6 thoughts on “Mys på olika nivåer

 1. Snacka om lyx för finaste hunden! Skönt att ha en säkerhetsdag hemma, jag skulle inte heller våga skicka iväg A om jag inte var säker på att hon skulle orka med dagen eftersom jag vet att det ändå bara straffar sig i förlängningen.

  Jag har nog blivit lite anti rutiner eftersom jag sett dem snarare bli ett hinder för vardagen i vissa fall. Och så har vi ju haft sån tur att vi inte riktigt behövt dem (eller ja, jag har inte riktigt trott det iaf). Men vi får väl se om det kommer fler. Och visst har vi rutiner, de är bara inte så inrutade tidsmässigt… 🙂

 2. Heeej, ohh man känner sig så stolt som hundägare då man tröttat ut hunden så de är helt utslagna, då vet man att de fått jobba ordentligt =D.

  Så härligt det lät att jobba bland tända ljus och skönt att det gick smidigt så du kunde få jobba i lugn och ro =D

  Tack än en gång för besöket hos mig

  Må så gott

 3. Härligt att det gick bra idag, har de varit sjuka en längre tid så kan det ju komma tårar vid lämning och det är aldrig kul!

  Djuren är i plast, från schleich? Vet inte hur de stavar det men fina är dem.
  Kram

 4. hehe inte då! (ang fångvaktare). men hon är van att sova i eget rum iaf? 🙂

  Elias sover i en ikea kritter säng med stödbräda.. eller sover och sover..målet är att få honom att sova där hela nätterna , är väl en vanesak för stackaren.. han har ju sovit hos oss sen han föddes, han kunde INTE somna om han inte fick ligga på oss..

  sedan blev jag gravid och då låg han i min famn på min arm istället… När Elvin föddes la vi honom direkt i egen säng och det funkade jättebra, var bara att lägga ner honom så somnade han, och det funkade fram till ungefär 1årsdagen, sedan började han ställa sig upp i sängen och har sedan dess stretat emot och skrikit som en idiot.. suck.. 🙁
  man kan börja fråga sig vad man gör för fel..:// vi får ta oss i kragen och ha fasta nattningsrutiner helt enkelt.. :)))

  funkar det inte med juniorsängen för Elise så är det nog inte hela världen om hon sover ett tag till i spjälsängen.. :))

  Elias har alltid vägrat spjälsängen oavsett ålder… så vi köpte juniorsängen för ganska precis 1år sedan ihopp om att det skulle funka istället men icke..
  BVC sköterskan hade ganska roligt åt att vår nyfödda 2a sov i egen säng och att vår 1a då sov mellan oss.. hon tyckte att det borde ha varit tvärtom och tjatade ganska mycket om det hela innan 2an föddes att vi MÅSTE få 1an (Elias) att sova i egen säng..
  Nu hade vi väl ”tur” att Elvin måste sova ostört ;)))
  Men vissa nätter har vi allt tillbringat alla 4 i vår 180cm säng 😉 Ibland vore det skönt med det dubbla 😛

  Shit va jag SVAMLAR!!! 😛
  Va sööt hon e lilla Elise!!! :))) Hoppas verkligen att vi får en liten tjeja sen när det beger sig någon vacker dag.. sisådär när solen skiner grönt 😀 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *