Mysig-Lördag!

Elise och Räven

En liten Rävpuss!

Denna helg är den första på väldigt länge som vi inte har något speciellt inplanerat. Så skönt! Faktiskt ärligt talat, ni som känner mig och vet att jag gärna har full rulle genom allt i livet…

Jag har fått väldigt ont i halsen och är snuvig, konstigt nog bara på natten, men jag passar mig för att träna och tar tillfället i akt och vilar lite istället. Snart är jag ensam igen och då är vilan ett minne blott!

I förmiddags åkte vi in till stan där vi träffade Jenny, Jeppe och lilla Ebba som vi fikade med en stund. Sen köpte vi en tunnare fleeceoverall till Elise att ha under den vindtäta från PoP i vinter. Efter mycket letande hittade jag en utan luva på Cubus, så den fick det bli. Vi passade även på att byta ett par jättefina handstickade raggsockor i ekologisk ull (låter dyra) som Elise fått av sin mormor för ett tag sedan. Det var ett hål i den ena och jag är inte någon strump-stoppar-mamma, så jag bytte till mig ett par hela istället. Vi käkade thai innan vi handlade lite till ikväll och åkte hem för promenad med Vackraste hunden.

Jag har kollat upp lite förskolor i närheten via internet med nu ikväll och valt ut ett par intressanta som jag tänkte kontakta i veckan för att få komma på besök till. Jag skriver mer om dem när jag varit där, men det finns många som verkar bra och fina! På papperet i alla fall…

Jag och Militärpappan ska äta soppa ikväll och kanske lite godis, jag är bara lite sådär sugen på det för en gång skull, när det äntligen är helg och jag får äta det. Mina dagsscheman med mat- och sovklocka fungerar verkligen bra för mig!

Natten blir som den till idag, jag sover i gästrummet med två stängda dörrar mellan mig och de andra två. Jag snyter mig och håller på så nu med min förkylning så jag väcker Elise hela tiden. I morse vaknade dock jag av Elise som skrek genom två dörrar och ändå inte lyckats väcka Militärpappan som låg i samma rum som henne… Jag muttrade surt åt Militärpappan, gav Elise mat och sen somnade vi alla om till halv nio! Militärpappan mår dåligt över att han inte vaknade men vad kan man begära? Han är ju trots allt man! Låter jag bitter eller?

Vackraste hunden vill med ha pussar!

Vackraste hunden vill med ha pussar!

5 thoughts on “Mysig-Lördag!

  1. Vad spännande med förskolevisningar, vad är det du tycker är viktigast när ni ska välja förskola? Jag tycker det är jättesvårt att veta hur man ska tänka, drömförskolan ligger ca 20 min gångväg bort medan det finns andra som ligger 5 min bort. Hur viktigt är närheten? Kommer jag ångra valet av förskola när jag måste lämna och hämta så långt bort varje dag (eller E)? Hur tänker du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *