Träning vecka 41

Måndag: Löpning 40 min + Styrka 50 min

Tisdag: Promenad, 105 min + BodyBalance 60 min

Onsdag: Styrka 45 min

Torsdag: Promenad 150 min

Fedag: Vila (sjuk)

Lördag: Vila (sjuk)

Söndag: Vila (sjuk)

Kommentar: Denna veckan har Militärpappan jobbat i stan så jag har kommit iväg tre gånger till gymet. Härligt! Nu åker han dock imorgon och kommer bara hem på helgerna fram till jul. Men sen är han fan hemma!

Ska köra styrkeprogrammet två gånger i veckan och tre pass löpning. På nåt sätt får det gå. Jag har en väg väldigt nära huset med nylagd asfalt, där går det lätt att rulla vagnen när man springer för då är underlaget verkligen viktigt för både min och Elises komfort. Den vägen är  2,5 km, så alltså 5 km eftersom man får vända och springa hem igen. Jag har mätt upp varje kilometer på vägen så rundan kan bli precis hur kort eller lång man vill beroende på hur många gånger man vänder och det är ju bra!  

Löpningen kör jag efter ett program som Anders Szalkai har satt ihop på marathon.se där han delar in träningen beroende på den tid man siktar på. Jag sprang innan graviditeten efter programmet att klara milen på 45 minuter. Nu springer jag efter 60-minutersprogrammet. Lite realism får man ju ha, trots allt! Jag är nog snart tillbaka i min 45-minutersfart igen… 

BodyBalance tycker jag är rätt skönt för att det verkligen stretchar ut kroppen ordentligt och det är ju aldrig fel efter allt asfaltspromenerande och runtbärande på bebis!

Hoppas förkylningen ger med sig bara för fram till dess är det vila som gäller!

3 thoughts on “Träning vecka 41

  1. Jag kommer aldrig springa, men det är inte utan att man önskar att man hade lite mer lust till kondis och fart. Jag är bara en oformlig speta.
    Krya på dig!

  2. Bra att du ligger i. Själv är jag i någon form av höstsvacka! Johan har ju bilen till växjö så jag måste passa in mina träningar med bussen och det är ganska så drygt. Men från och med nästa vecka har jag den igen och kan återta min så himla fina höstträningsstart. Har dock lagt ner joggingen. Var inte min grej. Håller mig till spinningen istället 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *