Några mils löpning och kommande radioprat

image

Det blev bara jag och MilitärAnna på dagens långpass och då passade jag på att springa lite längre! Eftersom MilitärAnna tagit bussen till startplatsen sprang vi en omväg och sedan in till stan där hon bor. Jag kände mig pigg i kroppen så jag vände och sprang hem igen och min runda slutade på hela 22,5 km. Jag har nog aldrig sprungit så långt innan och höll en snitthastighet på 6,13 min/km och känner mig nöjd med passet!

Strålande sol gav massor av fräknar och alla snabba löpare jag mötte längst vägen gjorde tummen upp och sa ”bra jobbat”. Tänk vad mycket energi och lycka ett löppass kan ge!

Kände mig bra i kroppen hela rundan bara lite stel i knäna mot slutet när hunden stannade till och jag skulle komma igång igen, men det kan jag leva med.

Imorgon strax efter 07.00 kommer jag att medverka i Sveriges Radio P4 Blekinge och berätta om min resa mot Kustjagaren 2013. Wish me luck!

6 thoughts on “Några mils löpning och kommande radioprat

  1. Shit!! Vad duktig du är!
    Jag kämpar på för att kunna springa min lilla runda utan att stanna och helst med en tid under 7 min/km. Snart är jag där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *