Vårträning med tjejligan

image

Vi blev tio starka brudar som tränade tillsammans i förmiddags! Jag är så himla glad att jag startade Team Militärmamman och att det hela tiden läggs till fler medlemmar i gruppen på Facebook. Vilken träning som helst blir så mycket roligare när man är ett helt gäng på olika nivåer som peppar, drar och ger lite av sig själva till de andra!  

image

Idag var det flera nya ansikten och jag hoppas och tror att träningarna kommer bli välbesökta i vår och sommar. Jag kan tänka mig att många som tränat inne hela vintern längtar ut i solen. Idag sprang vi en runda på runt fyra kilometer och stannade för styrke- och konditionsövningar på lämpliga ställen.

image

Alla utgår från sin nivå och man ansvarar själv för var man lägger sin ribba, men alla som ens kan jogga, kan vara med på ett pass som detta. Idag var vi tio stycken, någon som aldrig sprungit i hela sitt liv, någon supertränad och resten på varierande nivåer däremellan. Och alla fick ut något av dagens träning. Bor du i närområdet så häng med i vår träningsgrupp! HÄR!

Tack för idag alla fina tjejer! Hoppas att vi ses snart igen!

6 thoughts on “Vårträning med tjejligan

  1. du, den där övningen ni gör mot trädet. Jag är nyfiken, har missat den på alla träningar. Kan du visa o berätta hur o varför man gör den?

    Tack 🙂 Kram

    • Kallas Wallclimber och är fantastisk träning för axlar och bål. Och psyket… =) Ställ dig med rumpan mot ett träd och båda händerna mot marken. Klättra upp längs trädet med benen och gå in så nära som du vågar med dina händer. Klättra upp och ner med benen men låt armarna stå kvar. Testa Tess!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *