När det inte är soligt…

image

Sommaren har hittills bjudit på hett sommarväder i en vecka ungefär och ska jag vara ärlig så gör det mig inte så jättemycket. Det är mest för barnens skull, som gärna badar och åker till stranden, men för mig är det inte hela världen. Jag passar på att göra annat i väntan på att solen ska komma fram igen!

Som att rensa det där förrådet i källaren som borde blivit rensat för väldigt länge sedan, som att tömma alla skafferilådor i köket och när man ändå drar ut allt, hinna inventera vad vi egentligen har hemma, och vad vi inte har hemma. Jag har tömt alla skåp och lådor i köket och möblerat om bland skålar och burkar och formar så att det ska bli enklare att hitta! Till en början får det dock motsatt effekt när ingen hittar något alls.

Min garderob har fått sig en omgång och det blev en hel kasse med kläder till någon annan som vill bära de kläderna istället för mig. Toppen!

Just nu är det barnens leksaker som står på tur. Elise och Tilia hjälper mig att rensa bland sina leksaker och väljer vilket de vill ge bort till andra barn som kanske inte har så mycket leksaker som de själva har. Bra tycker jag! Nackdelen är väl att det tar en halv evighet.

4 thoughts on “När det inte är soligt…

  1. Hann ingenting sånt på semestern, trots dåligt väder och goda intentioner. Vet ärligt talat inte vad jag gjorde i fyra veckor 😉 Jag tror faktiskt att det är någon som har lurat mig och att jag bara hade 1 vecka egentligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *