När mitt liv börjar igen

image

Jag skriver uppsats på universitetet och ytandas mest dygnet runt känns det som nu… inget tillstånd jag planerar att stanna i särskilt länge. Bara till imorgon kväll. Sen börjar mitt liv igen!

image

Det här med att äta är ju visst viktigt också och ett stående kvällis här hemma just nu är mandelmjölk med havreringar och blåbär. Supergott!!

Jag både längtar och farhågas lite inför tisdag kväll när jag får mitt liv tillbaka. Hur kommer jag reagera liksom? Allt det där andra som jag skjutit framåt och lagt i ”efter-tisdags-högen” är ju en hel del nu. Alla de där vännerna som fått försökt ringa och som fått ett sms från mig tillbaka med: ”Skriver uppsats. Återkommer efter den 2 juni”, finns de kvar? Den där firman jag tänkt ringa och bestämt tala om att de gjort fel och jag borde inte betala fullt pris, hur ska det gå? Har jag kraft att vara så obekväm efter dethär?

Jag safe:ar med hela denna vecka och börjar leva ordentligt på lördag istället. Det känns som en bättre plan för mig! På lördag börjar mitt liv. Tjing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *