Hallelujah och hundarna

image

Alltså denna lilla söta, rara, goa unge… att hon också kan vara så fruktansvärt arg, gnällig och typ hemsk emellanåt! Som igår vid läggdags. Jag sliter mitt hår!!

Idag var hon istället jättego när vi skulle sova och jag riktigt kände hur mitt hjärta dunkade så sprängfyllt av kärlek till henne!

Hon har många sidor, min lilla trollunge! Som häromkvällen vid läggdags när jag satt på hennes golv och sjöng Leonard Cohens ”Hallelujah” med lugn men innerlig stämma. Tilia höll precis på att somna och hade inte rört sig på ett tag när jag plötsligt blir avbruten av att hon högt och ljudligt sjunger:

”Who let the dogs out? Woff, woff, woff, woff, woff!!!!”

2 thoughts on “Hallelujah och hundarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *