Nio timmar

image

När Tilia vaknade för att äta vid två i natt sa jag till Militärpappan att ha lite koll medan jag gick ner i köket och fixade ersättningen. När jag kom upp i sovrummet igen hade hon somnat om och vaknade inte förrän vid fem igen!

Goungen hade alltså varit utan mat i nio timmar och kunde alltså amma direkt, så någon ersättning behövdes inte detta dygn. Mer sånt tack!

  

7 thoughts on “Nio timmar

  1. Ohh så skönt =D, duktig och sova så länge. Absolut att jag får jobba extra däribland, för de har lärt upp mig systemet så då kan jag ju också det, så då får jag undan mycket åt dem =D

  2. Åh vad skönt! Hoppas hostan försvinner!
    Här hostar alla utom jag och Alfred den stackaren hostar tills han kräks slem. Är det inte bättre på måndag tänkte jag gå iväg och kolla upp det speciellt eftersom Astrid nu fått feber. Blir knäpp alltså.
    Kram

  3. Skööönt att hon kan sova så länge i sträck! Sömnen är ju så viktig… 🙂 hoppas den lilla sötnosen fortsätter i samma anda nu. Godnatt på er 😉

  4. Åh herregud! Heja! Vi hade sån lyx ett tag, men nu är det Max 3 timmar åt gången. Håller tummarna för att det håller i sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *