Ny dag – ny läkare – nya möjligheter!

Nyss var läkarronden här för att kolla läget. Idag var det den manlige överläkaren igen. han som skickade hem mig över midsommar, ni vet. Och pratade om igångsättning. Med sig hade han ännu en läkare – ännu en man.

Tyvärr hade de inte fått mina provsvar för dagen ännu, men överläkaren sa att han skulle invänta dem och sedan ta ett beslut på om de ska sätta igång mig eller inte. Sen försvann de. Jag väntar.

Fortsättning följer…

4 thoughts on “Ny dag – ny läkare – nya möjligheter!

  1. Har inte haft dator sen i fredags men nu har jag uppdaterat mig om hur du har det! Kul att min förlossningsberättelse var intressant för dig att läsa, ser otroligt mycket fram emot att läsa din sen, du skriver så bra.

  2. Stackare att behöva vänta så. Min ena läkare lovade mig att jag skulle sättas igång, sen kom en annan samma dag det skulle ske och sa att jag inte blivit lovad. Men som tur var kom den första och sa att hon lovat och så blev det.
    Har du långtråkigt kan du läsa om min förlossning, tror den är under 2 juni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *