Ny färg i håret

Jag tycker så mycket om Alfvans hårfärg och vet att hon färgar själv hemma så jag fick veta det ”hemliga receptet”, alltså vilken hårfärg hon använder. Jag går alltid till frisören och färgar håret och då alltid i fler än en färg, men för tillfället har jag inte möjlighet att vara hemifrån så många timmar i sträck som det skulle ta och inte heller har jag någon lust att punga ut med 1500 spänn! Men jag vågar inte färga håret själv för jag är rädd att det ska bli ojämnt och att färgen inte ska passa.

Schwarzkopf Perfect Mousse

Den här produkten använde vi: I färgen Chokladbrun

Den här gången lyckades jag avvärja båda hoten eftersom jag sett färgen på Alfvan (på bild, men hon är en verklig person och inte hårmodell på ask) och så bad jag Tuffbästis färga håret på mig. Perfekt! Tuffbästis färgar sitt eget hår jämt och tyckte att den här moussen var väldigt behändig och enkel att arbeta med. Resultatet: Jämnt, fin färg och inget onödigt kladd eller färg där vi inte ville ha det! Jag är nöjd! Tack Alfvan för tipset!

image

3 thoughts on “Ny färg i håret

  1. Kul att du blev nöjd! Och snygg i skallen blev du ju också måste jag säga. Undrar jag hur länge sen det var jag gick på mitt hår, men det är nog dags snart igen tror jag. Om jag har något hår kvar sen vill säga, för jag tappar så galet mycket just nu. Har nog med amningen att göra eller att det är vår antar jag. Inte kul oavsett, men å andra sidan har jag nog inte haft så långt hår som jag har nu sen jag gick i gymnasiet om ens då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *