Ny lekpark

image

image

När vi lämnat vårt promenadsällskap igår hade Elise fått nog av att sitta still i vagnen och ville gå istället. Efter en stund kom vi till en lekpark som vi aldrig varit i förut och givetvis passade vi på att leka en stund!

Elise ville gå hela vägen hem och skulle hålla i Undras koppel, ensam. Det gick mestadels bra i alla fall. Strax är det dags för morgonens promenad!

image

5 thoughts on “Ny lekpark

  1. Jag tycker det är skönt med ungar som vill gå själva 🙂 Kanske för att vi aldrig haft syskonvagn och kört med sele/vagn när det gick, annars har Storebror gärna gått. Det går saktare, visst, men man får ta sina snabbpromenader ensam med hunden istället 🙂
    Att hålla kopplet själv är det nya här med. Lllebror vill inte ens släppa hunden lös i trädgården… Ser rätt coolt ut med storleken på hund och barn, att de kan ta det lugnt fastän det är en sån liten som håller i andra änden.

  2. Underbara unge! Klart man ska gå själv. Haha, vad skulle du med syskonvagn till? 😉 Nejdå, nu ska jag inte vara sån.

    Idag körde jag Satsbaby passet, imponerad av mig själv att jag orkade. Det gjorde mig sporrad och nu tror jag minsann att det får bli ett gymkort. Karln säger kör (utgiftsmässigt – de är ju inte gratis här) så det får nog bli så. Bara hålla tummarna för att Lilla E tycker att MiniSats är kul sen, annars känns det nog lätt ovärt.
    Passade på att be Lovisa känna efter hur det står till med magmusklerna, de är fortfarande lätt delade men hon påstod att jag är i bättre form nu än efter Lilla A kom till världen, så det är väl bäst att se till att bli ordentligt i form nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *